Skador/Rehab

United Movement är medlem i Svenska Cheerleadingförbundet (SCF), och via medlemskapet är alla våra aktiva medlemmar försäkrade via förbundets olycksfallsförsäkring. SCF har företaget Pensum som försäkringsförmedlare, och försäkringar tecknas nu hos försäkringsbolaget Svedea. Du anmäler din skada med hjälp av skadeblanketten som du hittar på Svedeas webbsida:

https://www.svedea.se/gruppforsakringar/cheerleading

Vid skador och rehabilitering rekommenderar vi våra aktiva att gå till sjukgymnast, kiropraktor eller naprapat som har landstingsavtal, vilket innebär att under 18 års ålder kommer man kostnadsfritt. Nedan ser ni exempel på några som finns i Sollentuna. 


Idrottskiropraktor

Beatrice Jolly-Holstad

Beatrice har arbetat med ungdomar och idrottsskador i över 14 år, bland annat i fotboll, basket och balettakademin. Hon har egen praktik i Sollentuna och kan även komma ut under träningar om det önskas. Ni kan kontakta Beatrice på nummer 0737- 72 55 44.

Fysioterapi

Fysioterapi Sollentuna har i dagsläget redan mycket gymnaster och en del från cheerleading. De försöker alltid att prioritera barn och ungdomar så gott det går. Ni kan kontakt dem via deras hemsida  www.fysioterapisollentuna.se där man kan boka tid. De kan även nås via tel. 08-51102250. Eller om ni vill maila: info@fysioterapisollentuna.se

Maria Håkansson
Leg. Fysioterapeut
MSc, Specialist OMT

Rehabprodukter

Mobil:0760503888

maria@fysioterapisollentuna.se

”Maria arbetar främst idrottsskador samt med barn och ungdomar”.

Mattias Håkansson
Leg. Fysioterapeut
MSc, Specialist OMT

Examen Muskuluskeletal-Ultraljudsdiagnostik

Mobil:0739140521

mattias@fysioterapisollentuna.se

”Mattias arbetar främst med Idrottsskador och ultraljudsdiagnostik”